Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve Merkez İlçe yöneticileri, 8 Ocak 2018 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası'nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Ahmet Demirci ile görüştü.

Ziyarette GMİS Genel Sekreteri Satılmış Uludağ ile Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska da hazır bulundu.

Genel Maden İşçileri Sendikası'na iade-i ziyarette bulunduklarını belirten CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, "Sayın Sendika Başkanımız, Yönetim Kurulu ile birlikte bize hayırlı olsun demeye gelmişti. Teşekkür amaçlı iade-i ziyaret için geldik.

Söyleyecek çok şeyimiz var. Bundan sonraki eylemlerde bir araya gelmek zorundayız. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet Halk Partisi ve Sendika, Zonguldak adına olacak olan bütün hareket içerisinde yer alacaktır" dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ise "Hoşgeldiniz diyorum, tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Biz Fikret beyle uzun zamandır dostuz. Gelik'te beraber çalıştık. Ben nezaretçiydim, kendisi bizim mühendisliğimizi yaptı. TTK'yı en iyi bilen ağabeylerimizden bir tanesi. Çünkü Zonguldak'ı bilmek madenleri bilmek, maden demek Zonguldak demektir. Bu nedenle Fikret beyin seçilmiş olmasından dolayı memnuniyet duyuyoruz. İnşallah Zonguldak'ımıza hayırlı olur.

Güzel bir birliktelik içerisinde, Zonguldak için ne yapmak gerekiyorsa, iktidarı muhalefetiyle beraberce başarmak bizim boynumuzun borcu.

Tüm paydaşlarla beraber, hep birlikte olabilirsek ancak sesimizi duyurabiliriz" dedi.

Editör: TE Bilisim