Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yayımladığı bayram mesajında, Halkımızın ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyor, tüm dünya insanlığına barış, huzur ve adalet getirmesini diliyorum"

 

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kantarcı mesajında, "Mübarek Ramazan ayı sonrası bir bayramı da, hep birlikte kutlamaktan dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum. Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulup, kardeşlik, dostluk ve barış duygularının yüceltilmesine vesile olmalıdır. Dünyanın ve güzel ülkemizin sıkıntılardan kurtulması, refah ve saadetin tüm insanlığa adil olarak yayılması en büyük arzumdur. Günden güne yaşamaktan daha çok zevk almaya başladığımız Çaycuma'mızda, bayramı ailelerimizle ve sevdiklerimizle mutlu bir şekilde yaşamanızı dilerim. Her gününüz bayram sevinciyle dolmasını diler selam ve saygılarımı sunarım." dedi.

ADALETİ HERKES İÇİN İSTİYORUZ

Kantarcı mesajını, "Bu bayramı adalet arayışının temel bir yurttaşlık görevine dönüştüğü bir ortamda kutluyoruz. Toplumların bir arada yaşayabilmesinin en temel kavramlarından biri olan adaleti herkes için istiyoruz. Adil ve demokratik bir Türkiye talebinin her zamandan daha yakıcı bir sorun olarak önümüzde durduğunu düşünüyor, bu doğrultuda çaba harcayan herkese elimizi uzatıyoruz. Bu duygularla halkımızın ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyor, tüm dünya insanlığına barış, huzur ve adalet getirmesini diliyorum" diyerek bitirdi.

Editör: TE Bilisim