CHP Zonguldak İl Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Özkan, Ereğli ilçesi, Kırmacı Mahallesi, Hasan Canver Caddesi 1471 ada 1 parselde kayıtlı Maliye Hazinesi'ne ait arazi üzerinde yaptığı inşaatın izinsiz ve kaçak olduğu ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün MASK Projesi kapsamında yaptığı saha incelemeleri neticesinde, CHP Zonguldak İl Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Özkan'ın sözkonusu kaçak ve izinsiz inşaatı 2018 yılı Şubat ayından sonra yapmasına rağmen, ilgili kurumlara yanlış beyanda bulunarak,  İmar Affı'ndan faydalandığı öğrenildi.

Olaya şikayet üzerine el atan Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, CHP Zonguldak İl Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Özkan'a ait olduğu ileri sürülen kaçak ve izinsiz inşaat için İmar Affı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi'ni iptal etti.

Ereğli İlçesi, Kırmacı Mahallesi, Hasan Canver Caddesi, 1471 ada ve 1 parselde yer alan ve Maliye Hazinesi'ne ait arazi üzerinde yapılan izinsiz inşaat, Ereğli Belediyesi'nin Bisiklet ve yaya Yolu Projesi alanında yer alıyor.

Editör: TE Bilisim