Bahar “Zonguldak yerel mahkemenin verdiği kararı Ankara Bölge İdare Mahkemesi 12. İdari Dava Dairesi bozdu ve benim haklı olduğumu onayladı. Şimdi mahkemeye verme ve dava açma sırası bende” dedi. 
Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Bahar konuyla ilgili Elmas TV’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“2018’in Şubat ayında seçim yaptık. Bütün esnafın gözünün önünde yapılan seçimde başkanlığa seçildim. Rakip arkadaşlar bu duruma itiraz ettiler. İtirazı reddeden hakim bey. Dokuz ay sonra seçime tekrar itiraz edildi. Seçimin iptal edilmesiyle ilgili bir mahkeme kararı çıkıyor.  Seçimde oy kullanan insanlar, seçim kurulu ve esnaf ta bizim ne yaptığımızı gördü. O günlerde bazı basın yayın organları bizimle ilgili suçlayan ve yıpratan her gün yayın yapıldı. İki ay içinde yeniden seçim yaptık. Esnaf yeniden bize görev verdi. Şimdi mahkeme kararını verdi, (bu seçimin tartışması dahi olmaz) diyor. Gecikmiş bir adalet yerini buldu. İki ay boyunca haberler yapılınca insanlarda acaba diye bir soru işareti oluştu. Şimdi odayı ve beni her gün haber yapanlardan  ve dava açanlardan dava açma sırası bende. Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının ve benim 60 bin TL bir zarar var. Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını hala daha kendi babalarının malı gibi görüp, buralara gelip, buralarda nemalanmaya çalışanlar var. Bir birine rakip olanlar, bir birine düşman olanları bir araya getirebilecek buradaki maddiyattan başka bir şey olacağını düşünemiyorum. Çünkü bir biriyle davalı olmuşlar. Bir birine ceza aldırmışlar tek bir çatı altında alabiliyorlarsa bunun altında farklı bir şey var. 
Bunun takdirini Zonguldak halkına ve yönetenlere bırakıyorum.”

Editör: TE Bilisim