Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU Başkanlığında, Kdz.Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinesinde, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Taner GÜN, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Yardımcısı Atilla BULAK, ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Hakan ÇELİK, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Berkay OSAN, Kdz.Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Deniz PEKER ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Feruzan YİĞİTOĞLU katılımları 14 şehit babası, 3 şehit kardeşi ve bir şehit oğlu olmak üzere 18 şehit ailesinde Babalar Günü kutlanmıştır.

Pandemi kurallarına riayet edilerek, devletimizin ailelerimizin her zaman yanlarında olduklarını ileterek, Aziz şehitlerimizin değerli emanetleri kıymetli babalarımızın babalar günü Kaymakamlık tarafından temin edilen hediyeler ile kutlanmıştır. 

Şehit ailelerinin talepleri dinlenerek yapılması gerekenler hakkında gerekli planlamalar yapılmıştır. Karşılıklı sevgi ve muhabbetle geçen görüşmelerin ardından aileler, başta Kaymakam Bey olmak üzere tüm ekibe teşekkürlerini dile getirdiler.

Editör: TE Bilisim