Bülent Ecevit Üniversitesi'ne kayıt için gelen öğrenci ve aileleri karşılaştıkları manzara ile şokta... Bitecek denilen çalışmalar bitmedi... Çalışmalar çok yavaş ilerliyor...

İncivez Mahallesi'ndeki tablo vatandaşlardan tepki çekti. Özellikle üniversitenin olduğu bir semte yakışmayacak bir yolun olduğunu söyleyen mahalle sakinleri şunları söyledi; "Bu millet bunu hak ediyor. Zonguldak Belediyesinin çok hataları var. Yolları daraltması, gürültü kirliliğinin olması yani hepsini çekiyoruz. Bunlar iyi şeyler değil yapılan hizmetler yeterli değil. Dışarıdan gelen öğrencilerin en sık bulunduğu mahalleyiz. Böyle bir yol buraya yakışmıyor"

"OKUL AÇILMADAN BİTECEK"

İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher ise, "Burası İncivez Mahallesi Zonguldak'ın bacasız fabrikasıdır. Bütün yatırımların olması gerekiyor. Çünkü üniversite öğrencilerinin olması ile 81 ile hitap ediyor. Ayın 26'sında yapılan toplantıda BEDAŞ'ın bu bölgedeki çalışmayı bitireceği söylediler. Biz de bunun takipçisi olacağız. Diğer taraftan hummalı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Zonguldak Belediyesi Eylül ayında açılacak olan okul öncesinde eksiklikleri tamamlaması gerekiyor. Görüşme yaptığımızda bize okullar açılmadan çalışmaların tamamlanacağını söylediler. İnşallah verilen sözler tutulur ve okullar açılmadan, öğrenciler buraya gelmeden İncivez Mahallesi köy olmaktan çıkar" dedi.

 

Editör: TE Bilisim