Kızlay Şube Başkanı Aydın Ergenç, Tel Abyad Kızılay Şube Başkanı Ayhan Karagül ve Cerablus Kızılay Başkanı Hacı Açıkgöz ve Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuzhan Erdi Atak biraya geldi.

Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç Suriye'ye giderek Tel Abyad Kızılay Şube Başkanı Ayhan Karagül ve Cerablus Kızılay Başkanı Hacı Açıkgöz'ü ziyaret etti.

 Ziyaretin ardından Başkan Ergenç gönüllü gençlerle biraya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ardından Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuzhan Erdi Atak'ı makamında biraya geldi.

Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç,

"Bugün Gönül Köprüleri kurduğumuz Tel Abyad’ı ziyaret ettik. Türk Kızılay’ımızın merhamet eli ülkemizin her yerinde olduğu gibi sınır ötesine de ulaşıyor. Burada gönüllü kardeşlerimizi ziyaret ederek verilen mücadelemizle ilgili bilgiler aldık. Rabbim hizmet eden her kardeşimden binlerce kez razı olsun. Burada bizleri çok iyi karşılayan Tel Abyad Kızılay Başkanımız Ayhan Karagül ve Cerablus Kızılay Başkanımız Hacı Açıkgöz beyefendilere çok teşekkür ederiz. Ayrıca Tel Abyad’a giderken eski Gökçebey Kaymakamımız, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuzhan Erdi Atak beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ediyorum. İyi ki Kızılay var"dedi.

Emre Can Bayram

Editör: TE Bilisim