Elmas TV Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz'ün 'CHP'de sıkı pazarlık... Kim ne istiyor?" başlıklı yazısı CHP içinde yaşanan iddiaların daha fazla gün yüzüne çıkmasına neden oldu. 

Yazıda, Pazartesi yapılacak il başkanı seçimi gündemli toplantıdan çıkacak sonuçla Kantarcı'nın yeniden aday gösterilmeyebileceği iddia edilmişti.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın yazının kendisiyle ilgili bölümü sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından,  CHP İl Başkanlığı'ndan istifa ederek milletvekili adayı olan Umut Başoğlu yine sosyal medya üzerinden Kantarcı ve Şerafettin Turpcu kanadına göndermede bulundu.

Umut Başoğlu paylaşımında; Belirli basın kuruluşlarına kendi senaryolarını yazdırıp şahsımı kamuoyu önünde tartışmaya açtırmaya çalışan, bunu dünde deneyen, bugünde deneyen , yarında deneyecek olan şahsa tavsiyem bu ayak oyunlarını bırakmasıdır. Geldiği günden bu güne yaptığı en iyi iş milleti birbirine takmasıdır" diyerek parti içi tartışmaların ötesinde son cümlesiyle Kantarcı döneminde yapılan hizmetleri de görmezden geldi.

Başoğlu'nun bu paylaşımın hemen sonrasında Kantarcı'nın bir başka paylaşımı Başoğlu'na yanıt olarak yorumlandı. Kantarcı, paylaşımında; "Ayak takımı taç olursa umutlar baş olur;
Hayatlar saç baş olursa umutlar helak olur. 
Niyetler bozuk olursa gelecek heyhat olur" dedi.

 

 

 

 

 


Atilla Öksüz'ün köşe yazısını okumak için tıklayın 

Editör: TE Bilisim