Romanya’da yaşayan Zonguldak’ın yetiştirdiği İş İnsanı Sabit Danış, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı vasıtasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet, kırtasiye ve çanta hediye edilmişti. Balkanlar’da yaşayan ihtiyaç sahibi Türk Öğrencilere 5 bine aşkın, tablet, kırtasiye ve okul çantası hediye eden Danış, doğup büyüdüğü kenti de unutmadı. Zonguldak’ta da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı vasıtasıyla 500’e aşkın, tablet, kırtasiye ve çanta dağıttırmıştı. 
AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı’yı İl binasında ziyaret eden İş İnsanı Sabit Danış, “Valimiz Mustafa Tutulmaz, İl Milli Eğitim Müdürümüz Züleyha Aldoğan, İl Başkanımız Muammer Avcı’nın belirleyeceği ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımlarımız sürecek. Benim için önemli olan hayırların gerçek ihtiyaç sahibine ulaşmasıdır. Bu konuda şahsıma yardımcı olan İl Başkanımız Muammer Avcı’ya yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Hayırsever iş insanı Sabit Danış’ın öğrencilerimize verdiği desteğin kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Sayın Danış’ın hayır işleri yapmasına vesile oluyoruz. Kendisine Zonguldaklılar ve parti teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi. 
Ziyarette Muammer Avcı, İş İnsanı Sabit Danış’a Zonguldak’ın simgesi Madenci Heykeli hediye etti. Oldukça duygulanan Danış, Madenci Heykelini Romanya’da ki ofisinin en güzide yerinde saklayacağını söyledi. Ziyarette AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erdal Mercimek’te hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim