Geçtiğimiz günlerde el değiştiren Pusula TV, Elmas TV olarak yayınlarına başladı. Çemberci İş Hanındaki stüdyo çalışmaları tamamlanan Elmas TV'nin başında Uzun yıllar Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Atilla Öksüz bulunuyor. Televizyonun teknik yönetiminde ve ana kumandasında ise yine deneyimli bir isim olan Emrah Keçeci var.

Radyo Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) yapılan başvuru ve izinlerin tamamlanmasının ardından bir süre daha Pusula TV logosuyla yayın yapacak olan televizyon, kısa süre sonra logo değişikliği ile Elmas TV olarak yayına devam edecek.
Elmas TV ilk etapta Teledünya 131. Kanal ve www.elmas67.com adresinden izlenebilecek. Televizyonda haber ağırlıklı olmak üzere farklı gündemlere ilişkin tartışma programları, ekonomi, kültür sanat, spor programları yer alacak. "Herkesin televizyonu halkın ve haklının yanında" sloganıyla sokağın, kentin, siyasetin nabzının aktarılacağı Elmas TV, sıcak olayları, siyasi buluşmaları, toplumsal konuları ve meclis toplantılarını canlı olarak ekrana getirecek. Elmas TV'de ilk ana haber bülteni 29 Mayıs Pazartesi günü saat 19:00'da Atilla Öksüz'ün sunumuyla ekrana gelecek. Günün önemli gelişmeleri ise saat başı bültenlerle izleyiciye aktarılacak.

 

Editör: TE Bilisim