Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra “Herkesi bu kucağa alacağım, Zonguldak beni tanıyacak” diyen Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan, kendine muhalif olacağını düşündüğü bir çok partili ile sorunlar yaşarken, elinde bulunduğu güç ile partililere baskı kurdu.

Hamdi Uçar, Aydın Arıcı için ne demişti?

Esnaflık yapan bir çok partiliye zabıta aracılığıyla ceza yağdıran Alan’ın benzeri davranışlarına tepki gösteren Zonguldak Belediyesi Yedek  Meclis Üyeliğinden istifa eden Aydın Arıcı’ya AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, "İstifalar demokratik ve olağan bir harekettir. Beğenmemiştir, ayrılmıştır. Ancak belediye başkanımızın yapmış olduğu bir uygulamayı bahane göstererek, mazeret göstererek istifa etmeyi çok etik ve şık bulmuyorum. Gerçek dava adamının belediyenin yapmış olduğu bir uygulamadan dolayı istifa etmesinin çok yakışık olmadığını düşünüyorum" demişti.

Hamdi Uçar’ın ağabeyinin FETÖ davasından ceza çıktı!

Bu gün Halkınsesi Gazetesi’nin haberine göre AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın ağabeyi Remzi Uçar 2017 yılında FETÖ/ PDY terör örgütüne üye olmak suçundan yargılandığı davadan 6 yıl 8 ay olan cezası Sakarya İstinaf Mahkemesi tarafından onaylandı.

Aydın Arıcı: Etik olan istifa etmektir

Yerel basında çıkan haberlerin ardından geçtiğimiz hafta Yedek Meclis Üyelik görevinden istifasını duyuran AK Partili Aydın Arıcı, Milletvekili Hamdi Uçar’ın sözlerini ima ederek, sosyal medya hesabından “Davamı önemli koltuk mu. Etik davranmaktan bahseden arkadaş Etik olan istifa etmektir Hadi istifa ette davan zarar görmesin Asıl etik davranmak dava adamı olmak budur işte. Hodri meydan” Milletvekili Uçar’ı istifaya davet etti.

Editör: TE Bilisim