Zonguldak Belediyesi bünyesinde bulunan müteahhitlere kaçak yapıların yolunu açtığı iddia edilen Onur Muhittin Işık için, Zonguldak’ta inşaatı devam eden Emirgan Otel’e bağlı 3+1 konutlara ruhsat verilmesinin yolunu yine Ömer Selim Alan ile olan yakınlığı ile Onur Muhittin Işık çözdüğü iddia edildi.
Zonguldak’ta yapımı devam eden Sahil Projesinin sorumlu şantiye şefi görevinde bulunduğu iddia edilen Onur Işık, bu proje dahilinde olan hurdaların alım satım konusunda tek yetkili olarak hareket etmesi ve bu hurda satışlarından menfaat sağladığı yine gelen iddialar arasında yerini aldı. Projenin yapımının bu denli uzatılmasının yine tek sorumlusunun Onur Muhittin Işık olduğu iddia edilirken Onur Işık Muhittin’in Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın çevresinden ayrılmaması dikkatlerden kaçmıyor.
Zonguldak Belediyesi bünyesinde yapılan inşaatların ruhsatı Onur Işık’tan geçtiği iddia edilirken, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile aile bağlarının yanı sıra nasıl bir çıkar ilişkisi içinde bulunduğu ise şimdiden merak konusu oldu.

Editör: TE Bilisim