Corona virüs salgın döneminde artan altın fiyatları sert bir yükselişe devam ediyor. Altın alım satım yapmak isteyen vatandaşlar, altın fiyatları ne kadar sorununun yanıtını araştırıyor. Pandemi’den sonra patlama yaşan altın fiyatlarının vatandaşlarının tepkesine neden oldu. Vatandaşlarının biran önce altın fiyatlarının düşmesini ve düğün yapamaz hale geldiklerini ifade ettiler.

Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik,  Altının şu anda gramının 459 TL olduğunu yılsonuna kadar 650 TL’yi bulacağını ve 2021 yılı sonuna kadar ise bin 100 TL’yi bulacağını olduğuna dikkat çekti.

Zonguldak kuyumcular derneği başkanı Çetin Çelik, “Altının şu anda gramının 459TL olduğunu yılsonuna kadar 650 TL’yi bulacağını ve 2021 yılı sonuna kadar ise bin 100 TL’yi bulabilir. Altın fiyatlarında böyle bir anda yükselebileceğini bizler bir ay önceden ön görmüştük Amerika hem de Avrupa ülkeleri dolar ve Euro fiyatları inişe geçti ve tüm dünya bunu gördü ki altın en güvenli liman oldu. Şu anda herkes altına yönelmiş durumda dolayısıyla buradan yatırımcılar yatırımlarını altı olarak yaparlarsa karlı olacaklardır. Şimdiden altına yönelmeleri konusunda uyarıyorum.”ifadesine yer verdi.

Haber: Neriman Dengiz-Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim