Avrupa Zonguldaklılar Derneği'nin her yıl geleneksel olarak tertiplediği iftar programı bu yılda Gelsenkirchen-Hassel DİTİB Mescidi-i Aksa Camii'de gerçekleşti.

Avrupa Zonguldaklılar Derneği yöneticilerinin ve çok sayıda üyenin katıldığı iftar programına ayrıca onur konuğu olarak; Türkiye Cumhuriyeti Münster Baskonsolosluğundan muavin Konsolos Müzeyyen Civan, Almanya Parlamentosu Sosyal Demokrat Parti (SPD) Milletvekili Frank Schwabe, NRW Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Milletvekili Sebastian Watermeier (SPD), Gelsenkirchen 1.Belediye Başkanı Martina Rudowitz, Herten Belediye Başkan yardımcısı Jürgen Grunwald, Geçmiş dönem NRW Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Milletvekili ve önümüzdeki Seçimlerde (SPD) Gelsenkirchenden Almanya Parlementosuna milletvekili adayı Markus Töns de katıldı..

"LOBİ GÜCÜ VE ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK BİR DERNEK"

Düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Ramazan-ı Şerif'in hayır, bereket ve kardeşlik anlamına geldiğini belirterek, "Bu yapılan iftar programıyla Ramazan ayının manevi havasını yaşatmak için, verdiğimiz iftar yemeklerine iştirak eden misafirlerimize ve hemşerilerimize çok teşekkür ederim. Avrupa Zonguldaklılar Derneği başarılı lobi gücüyle ve çalışmalarıyla tanınan bir kurum olmuştur. Böyle organizasyonlar birlik beraberliğimizi sağlam zeminde tutulmasına hele son zamanlarda ihtiyaç duyulan birlik beraberliğin güçlenmesi açısından bir vesile olmaktadır"dedi.

Editör: TE Bilisim