Haber : Ergin ÖZKUL

 Devlet adamlarının ve politikacıların kendisini arayarak akıl verdiğini itiraf eden Tığ “Resmi görüş, sivil görüş, siyasi görüş...” başlıklı köşe yazısı ile adeta itiraflarda bulundu. Ali Rıza Tığ tarafından birçok kişi tehdide ve şantaja uğradığını iddia ederken Ali Rıza Tığ’ı hangi politikacı ve devlet adamın arayıp akıl verdiği merak konusu oldu. 

ALİ RIZA TIĞ’ POLİTİKACILAR VE DEVLET ADAMLARI MI YÖNLENDİRİYOR…
Birçok işadamını ve siyasetçiyi tehdit ettiği ve şantaj yaptığı iddiaları ile gündemden düşmeyen Pusula Gazetesi Ali Rıza Tığ kendisini resmi kişiler ve siyasetçiler tarafından arandığını ve akıl verildiğini köşe yazısında itiraf eden Tığ’ın kim tarafından arandığı merak konusu olurken İş adamı Sami Aydın’ın “Ali Rıza Tığ ile kim arkadaşlık yapıyorsa, göbek bağı vardır, kıçı açıktır” sözlerini akıllara getirdi. Zonguldak Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar ile yakınlığı bilinen Tığ’ın, bu konuda Uçar’dan destek alıp almadığı ise yine merak edilen konular arasında yerini aldı…

İşte Ali Rıza Tığ’ın itiraf edercesine yazmış olduğu köşe yazısından bir bölüm…

Son günlerde yaşanan polemiklerle ilgili gelen değerlendirmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.  
Bunlardan resmi olanı; endişe edilecek bir durum olmadığını, her şeyin kontrol altında olduğunu, sakin olmamın işleri kolaylaştırdığını, tansiyonu yükseltecek işler yapmadığımı, bunun da iyi bir şey olduğunu söyledi.
Sivil olanı, “Sen, operasyonu kimin yönettiğini ve kimlerin kullanıldığını zaten biliyorsun. O nedenle bunların eline çok koz verme! Elindeki cephaneyi boşa harcama! Geçmişte sorun çıkardığın herkes birleşmiş durumda. Süreç uzayabilir!" dedi.
Politikacı ise, “Ben, senin yerinde olsam, bunların elindeki kozları tek tek alırım. Öncelikle yazılanlara yanıt vermem. Bu, geri adım değil. Daha ileri gitmek için çok doğru bir adımdır” diye öğüt verdi.

Kamuoyu adına soruyoruz!
Hakkında bu kadar tehdit ve şantaj iddiası bulunan Ali Rıza Tığ’ı hangi siyasetçi ve devlet adamı arayarak akıl verdi.

Eğer iddialar doğruysa Ali Rıza Tığ’a bu yazıları kim yazdırıyor?

Kendi ağzıyla politikacıların ve devlet adamlarının kendisine moral niyetinde destek vermesini itiraf eden Tığ kimler tarafından korunuyor?

Editör: TE Bilisim