Zonguldak’ta geçtiğimiz günlerde bir dernekte yaşanan olayın detayları kamuoyuna yansıdı. Yaşlı dernek başkanı ile sekreterinin uygunsuz şekilde görülmesi kentte merak uyandırdı.

İddialara göre dernek binasına eşini almaya gelen kişi eşini, başkana oral seks yaparken yakaladı. Bunun üzerine tartışma yaşanırken taraflar karakolluk oldu.

Tempo Gazetesi’nden Alev Uzunbaş’ın haberine göre, başkan ile yakalanan sekreter ifadesinde; “06.10.2020 Günü saat 14.00 sıralarında dernekte sekreter odamda otururken başkan dışardan geldi ve alkol aldığını söyledi, birlikte içelim dedi. Bende birlikte içmeyi kabul etmedim ve herkes kendi odasında içsin dedim. Başkan kendi odasına geçti alkol almaya başladı. Bende kendi odamda meyve suyu ile karıştırıp almış olduğu şarabı içmeye başladım. Ben kendi odamda içiyordum. Saat 17.00 sıralarında Başkan benim odama geldi, ben masamın koltuğunda otururken arkama geçti, benim boyun kısmımı öpmeye başladı, ben de kendisine dur yapma gören olur dedim. Ancak Başkan bana hitaben, ‘Beni mutlu edersen bende seni mutlu ederim, eşini şoförlüğe aldırırım’ dedi. Bende; ‘seni mutlu etmek için ne yapmalıyım” dedim. O da bana ‘Sen bana ….. çek” dedi. Bende ‘Tamam’ dedim. Onun odasına geçtik, o masasına oturdu ve fermuarını açtı, bende dizlerimin üstüne eğildim ve oral yönden onu tatmin ederken eşim odaya girdi ve bizi gördü. Eşim boyun kısmımdan tutarak sıkıp beni itti ve yanağıma bir tane tokat attı. Sonra kendini kaybedip işyerinde ne varsa kırıp döktü. Ben hemen odama kaçıp eşyalarımı alıp sokağa çıktım, eşimde peşimden geldi ve bana bağırmaya başladı. Yanımıza birisi gelerek polis olduğunu söyledi ve bizi olay yerine gelen polis arabasına bindirdiler. Beni bu zor duruma bırakan kişi Dernek Başkanıdır. Benim alkollü olmamdan yararlanarak ve bana vaatte bulunarak beni oral seks yapmaya yöneltmiştir, herhangi bir zorlama yoktur ancak yöneltme vardır, bende alkolün etkisi ile bu duruma yeltendim, nasıl olduğunu da tam olarak hatırlamıyorum, beni yanıltan Dernek Başkanı’ndan davacı ve şikayetçiyim. Eşim yüzüme tokat atarak ve boynumdan sıkarak darp etmiştir, ancak bunları kendisini aldattığımı gördüğü için yapmıştır, kendisi bunları yapmakta haklıdır, kim olsa aynısını yapar, ben eşimi aldatarak kendisine haksızlık yaptım. Eşimden şikayetim yoktur, her hangi bir tedbir kararı talep etmiyorum, kadın sığınma evine gitmek istemiyorum, eşimin bana zarar vereceğini düşünmüyorum…” dedi.

Dernek Başkanı M.S.’nin ise suçlamaları kabul etmeyerek karı koca arasında devam eden sorunlar ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle bu olayların yaşandığını, kadının eşinin zorlamasıyla ifade verdiğini söylediği, ayrıca söz konusu haber ve yorumlarla ilgili de dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim