Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından görevden alınan başkan yardımcısı Şenol Şanal, 24 Temmuz Pazartesi günü Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçesi vereceğini belirtti. Camlı Köşk'te yaptığı basın toplantısında suç duyurusunda bulunması için Akdemir'e 21 Temmuz'a kadar süre veren Şanal, aksi takdirde kendisinin Akdemir hakkında savcılığa giderek şikayet dilekçesi vereceğini ifade etti. Akdemir'e tanınan süre doldu. Şanal, yarın savcılığa giderek şikayette bulunacak.

İşte Şanal'ın açıklaması;

"Değerli basın mensubu arkadaşım,

18 Temmuz 2017 tarihinde düzenlemiş olduğum basın toplantısında TOKİ'DE KAÇAK SU olduğu yönünde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e 21 Temmuz 2017 tarihine kadar soruşturma açması ve Cumhuriyet Başsavcılığına şikâyette bulunması hususunda çağrıda bulunmuştum. 

    Bu güne kadar bu konuda hiçbir işlem yapmayan, daire çalışanları üzerinde bir insanlık suçu olan "MOBBİNG" uygulayan,  TOKİ deki kaçak su konusunda eğer kendi açıklamaları doğru ise, bu hususta da adli ve idari hiçbir işlem yapmayarak "GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANAN" ve "KAMU ZARARINA" sebep olan Muharrem AKDEMİR ile ilgili şikâyet dilekçemi 24.07.2017 tarihinde 13.30 da (yarın)Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edeceğim."

Editör: TE Bilisim