Programa AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Belediye Başkanvekili Mehmet Gökçınar, belediye başkanları, partililer, meclis üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun: "Herkesin bayramı mübarek olsun. Herkese katılımından dolayı teşekkür ediyoruz. Zonguldak Belediyesini aldık, inşallah daha güzel işler yapacağız. Partimizin de yıl dönümünü kutlayağız. Recep Tayyip Erdoğan ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Belediye Başkanvekili Mehmet Gökçınar: "Bayramınız mübarek olsun. Mutlu bayramlar diliyorum" dedi.

Bir önceki dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu: "Sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Bayramımızın hayırlı olmasını diliyorum. Partimizin kuruluş yıldönümünü kutlayacağız. Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar: "AK Parti ailesiyle olmaktan mutluluk duyuyorum. Nice bayramlarda birlikte olmayı Allah bize nasip etsin. Bir yıllık dönem içinde ülkemize yapılan saldırıları hepiniz biliyorusunuz. Ülkemizin üzerine oynanan oyunları Sayın Cumhurbaşkanımız bertaraf ediyor. Ülkemizin kalkınması, büyümesi devam edecektir. Hiçbir güç bizi yıkamaz. Birlikteliğimiz devam etsin. Vatandaşlarımıza da bu düşüncelerimizi aktarıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu: "Bu birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere Allah bu bayramda da bunu nasip etmesin. Ak Parti kurulduğu günden beri ülkemiz, vatanımız için bu kadrolar çalışıyor. Hain güçler var, Cumhurbaşkanımızın arkasında durduğumız sürece kimse bize diz çöktürtemez. Zor günlerden geçtik, bizi gelecekte de zor günler bekliyor. Cumhurbaşkanımız artık dünya lideridir. Dik duran bir liderimiz ve Cumhurbaşkanımız var. Bütün teşkilatlarımızla bunları anlatmamız gerekiyor. Aile içinde kavga olur, ama aile içinde kalarak dik ve güçlü olmalıyız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından partililer bayramlaştılar.

Editör: TE Bilisim