Kapalı mekanda yüzlerce kişinin bir araya geldiği yemek tepkilere neden oldu.
Corona Virüs vakalarının yeniden yükselişe geçtiği şu günlerde, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın her gün yaptığı uyarılara, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Tosun’un dün sosyal medyadan yaptığı uyarılara rağmen, Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik beraberlik yemeğinde yüzlerce kişi kapalı mekanda verilen yemekte toplandı.
Ak Parti’de daha önce görev alan belde ve İlçe başkanlarının yanı sıra halen görevde olan belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belediye başkanlarının katıldığı yemeğe, Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun ve Zonguldak Belediye Başkanı Öner Selim Alan da katıldı. 
Tüm uyarılara rağmen, Ak Parti merkez ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen bu yemekte, corona virüs önlemlerinin hiçe sayılması tepki topladı. Bilindiği üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla valiliklere gönderilen genelgede, "Tören ve Kutlama Komitesi tarafından düzenlenen ve vali/kaymakam tarafından onaylanan tören ve kutlamaların dışındaki programlara izin verilmemişti.

Editör: TE Bilisim