Toplantıda konuşmasında Zonguldak Belediye Başkanı Dr.  Ömer Selim Alan; “Pandemi tabiki hepimizi etkiledi. Uzun zamandır toplantımızı gerceklestirememiştik. Bugün bu güzel havada bir aradayız. Önümüzde uzun bir yol var. 2023 diye çok önemli bir hedefimiz var. Tevazu, samimiyet, gayret diyerek bir yola çıktık. Başka liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bizlere Ankara'da her türlü kapıların açılmasını sağlayan kıymetli vekillerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tekrar göndere bayrağı diktik. Secaattin Başkanımızın yaptıklarının onda birini yapamadılar. İl başkanımızın söylediği koni çok önemli. Üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu işin olmazsa olmazı, kapı kapı gezen AK kadınlarımızı gördükçe çok mutlu oluyorum. Allah hepinizden razı olsun. Genç kardeşlerimizin motivasyonu, heyecanı da yanımızda. Gençler bizim için çok önemli. Pandemiyi bir gün daha dilimize dolamadık. Tüm bakanlarımız Zonguldak'a karşı çok sıcak bakıyorlar. Lavuar Alanı olmazsa olmazımız. Ufak revizyonlar yaptık. En iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. Uzun Mehmet Camii etrafındaki rekreasyon alanı ise bize bir nefes aldırdı. Fener, Zonguldak'ın en güzel yeri. Restorasyon ihalesinide gelecek ay yapacağız. Vatandaşımız bize ilk önce bunu söyledi, önce yol dedi. Bu konudaki çalışmalarımız da devam ediyor. İnşallah daha fazlasını yapacağız. Zor bir görevimiz var. Milletin gözünün içine baka baka dünya 5'ten büyüktür diyebilen, topunuz gelin diyebilen bir liderin yanındayız. Biz kenetlendikçe geleceğimize inancımız sonsuz.” şeklinde konuştu.

Yapılan toplantıda, Zonguldak’ın sorunlarını ele alıp yapılan ve yapılacak yatırımları görüşülüyor. Toplantıya, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ilçe ve Belde Belediye başkanları, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, ilçe ve beldelerin başkanları, eski Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ak Partili Belediye Meclisi ve il Genel Meclis üyeleri ve partililer katıldılar. 

Toplantıda konuşmasınını AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptı. Tosun, konuşmasında parti çalışmalarından ifade ettiğini, muhalefeti eleştirdi. İl Başkanı Zeki Tosun'un konuşması şöyle: 
"AK Partimiz 20 yaşına ulaştı. Kuruluşundan itibaren erkek ve kız evlatlarımız, gençlik kollarımız, milletvekillerimiz ile aynı yolda yürüyoruz. Çalışmalarımıza hız verdik. Biz, secimden seçime çalışan bir parti değiliz. Hamdolsunki Zonguldak'a damga vurmuş bir partinin mensuplarıyız. Basta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm dava arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Yalan ve algı üzerinden siyaset yapanlar, bugüne kadar hicbir şekilde emellerine ulaşmayacaklardır. Belediye, mevzuat nedir bilmez, muhalefet çıkmış, o proje ne olacak, bu proje ne olacak diye konuşuyorlar. Muhalefet, nefret siyaseti ile kutuplaştırma yapıyor. Bize yetkiyi millet verir, millet alır. 19 yılda neler yaptığımız ortada. İktidara geldiğimizden beri kaç muhtıra, kaç darbe ile karşılaştık. En son 15 Temmuz ile karşı karşıyaydık. 15 Temmuz hain FETÖ saldırısından, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sözüyle halk, ölümüne meydanlara indi. Birbirinden güç alan teşkilatlar olmalıyız. Bana ne, ben bilmem diye bir şey olmamalı. Her şeye rağmen mazeret yok. Şimdi bunun için kurumsal kimlik ile canla başla çalışacağız. Karşımızda muhalefet yok. Siyâset yapmıyorlar, psikolojik harp yapıyorlar. Bizim siyasetimizin amacı, gönüllerin kazanması olmalıdır. İşte o büyük aile, bugün burada. En kısa zamanda Belediye Başkanımızdan Zonguldak'a konferans ve toplantı salonu yapmasını istiyorum. Tüm ekibimiz ile birlikte kenetlenmeliyiz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim