Bu atamanın ardından Hüseyin Yıldız ve Mustafa Çağlayan merkez ilçe yönetimindeki Mükerrem Ayçiçek’e yakınlığıyla bilinen isimleri istifaya zorladığı iddia edilirken, istifa etmek istemeyen yöneticiler ile istifalarını isteyen Mustafa Çağlayan ve yöneticiler arasında kavga çıktığı belirtildi.
Yaşanılan arbedede masadaki bilgisayarların bile devrildiği iddia edilirken, yaşanılan bu kavga Ak Parti Merkez İlçede deprem etkisi yarattı.
İl Teşkilat Başkanı Mustafa Çağlayan’ın istifa etmeyen yöneticiler için “Bunların kafasını koparmanın tam zamanı. Şimdi bunların kafasını koparacaksın” dediği iddia edilirken, Merkez İlçe yöneticisi olan   Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Uzun Mustafa Çağlayan’ı arayarak telefonda tartıştı. “Sen kimin kafasını koparıyorsun?” diyen Mehmet Uzun daha sonra partiye gelerek Mustafa Çağlayan ile birbirine girdi. 
 Seçim öncesi yaşanılan bu kavganın AK Parti Genel Merkez’e nasıl yansıyacağı ise merak edilirken Mehmet Uzun kendisini istifaya zorlayan yöneticiler hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim