Ankara Valiliği 563 sayılı olurun gereğince Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehir Aileleri Konfederasyonu Türkiye genelinde şehit, gazi ve güvenlik korucularının üniversitede okuyan çocuklarının eğitim masraflarının karşılanması için yardım toplama yetkisi verdi. 

Bir yıl sürecek yardım kampanyasına AFAD da destek verdi. Kendi personeli başta olmak üzere yurt genelinde tüm vatandaşların yardım etmesi gerektiğini belirten AFAD'ın yaptığı paylaşım şu şekilde,

"Bu kampanya çerçevesinde yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız ANADOLU GÜVENLİK KORUCULARI VE ŞEHİT AİLELERİ KONFEDERASYONUNUN Protokol imzaladığı Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell hatlarından "SEHİT" yazıp "3912" ye SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabileceklerdir.

Ayrıca ilgili KONFEDERASYONCA Ziraat Bankası Başkent Şubesinde açılmış bulunan TR63 0001 0016 8365 7357 5750 09 nolu hesaba da bir yıl süre ile istenilen miktarda yardım yapılabilecektir.

Kampanya bitiminde kampanyadan elde edilen gelir miktarı ve nerede kullanıldığı ile ilgili Kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır.

Kampanyaya yapacağınız yardımlar ile Şehitlerimizin, Gazilerimizin ve canları kanları pahasına mücadele veren Güvenlik Korucularımızın çocuklarının eğitimine katkıda bulunabilirsiniz.

Personelimiz ve vatandaşlarımızdan kampanyaya destek hususunda çok değerli katkılarını bekliyoruz."

 

Editör: TE Bilisim