DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, 26 Şubat'ta yapılacak Lavuar Alanı'nın ihalesi ile ilgili açıklama yaparak 'Adrese teslim davet usulü ile yapılan ihale' diye tanımladı.

Fener Mahallesi'ne yapılacak projenin de ihalesinin aynı şekilde yapılacağını iddia eden Keleş’in açıklaması  şu şekilde;

"Yapılacak olan ihaleyi yakından ilgiyle takip ettiğimizin bilinmesini isteriz. Şu ana kadar ortaya çıkan belgelerden adrese teslim ihale yapılacağını anlamaktayız. Bu projenin kapsamı konusunda hiçbir bilgiye vatandaşımız ulaşamamaktadır. Şunu artık hemşehrilerimizde bizlerde, hepimiz biliyoruz ki, davet usulüyle yapılan ihale peşkeş çekme anlamına geliyor. Çünkü bu tip ihalelerin tamamı adrese teslim olarak birilerine veriliyor. Yandaşların elleri ovuşturuluyor. Fener Mahallesi’nden de aynı kokular geliyor. Yapılması gereken bellidir. Şehrimiz insanı yapılacak olan ihaleden de haberdar olmalı, eşit şartlarda katılımcı bir ihalenin olması beklentiside karşılanmalıdır. Şeffaflık lügatlarında olmasada bizler kafalarına kafalarına vura vura şeffaflık demeye devam edeceğiz.  Belediye Başkanı burada 20 milyonluk yatırım yapacaklarını açıklıyor. Neyi yıkıp nereye ne yapacak da bu kadar parayı harcayacak belli değil? Hiçbir şeye dokunmayacağız diyorlar, peki soruyoruz. 20 milyon lirayı çim biçme, çiçek dikme masrafı olarak mı kullanacak!"

Editör: TE Bilisim