Elmas TV Zonguldak'ın rezil durumdaki yollarının durumunu kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. İşte durumun en kötü olduğu yerlerden biri. Çaydamar yolu. Zonguldak Belediyesinin yöneticilerine seslenen vatandaşların; "Adam olan utanır" diyerek anlattığı yollar adeta mars yüzeyi gibi. Zonguldak Belediyesi'nin milyonlarca lira harcayarak para kazandırdığı müteahhitlerin özensiz çalışması nedeniyle kısa sürede bozulan yollar yeniden yapılmayı bekliyor. Mahalle muhtarı Mehmet Zaman da yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"Zonguldak merkez Çaydamar Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı caddesi şehir merkezine yaklaşık bir km yakınlıkta. Güzergahta Koskep, Anadolu Öğretmen Lisesi, Minar Sinan İlk Öğretim okulu, İl Özel İdaresi ve bir çok iş yeri bulunuyor. Bu yolun altında ayrıca doğal gaz ana şebekesi, elektrik besleme hattı, Zonguldak'ı besleyen ana su boruları ve 5 metre derinliğinde mahalle sakinlerinin kullandığı kanalizasyon boruları geçmektedir. Geçmiş yıllarda yola parke döşendi ancak yolun üzerinden il özel idaresinin araçlarının geçmesi ve işçiliğinin doğru yapılmamasından dolayı kısa sürede bozuldu.
Zonguldak Belediyesi Başkanı Muarrem Akdemir ile görüştük. Müteahhit firma ile anlaşıp yolun onarılacağını söyledi. İki ay önce sözünü aldık. Ama ses çıkmadı. Bu güzergahta çalışan dolmuşlar, halk otobüsleri, otomobiller, ticari taksiler ve vatandaşlar sürekli olarak araçlarının arıza yapmasından dert yanıyor"

Editör: TE Bilisim