Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Erol Sarıal ve Fiiz (Necla) Karademir hakkında çok sert eleştirilerde bulunan Ahmet Sarsık, Erol Sarıal’dan “ hülleci, düzenbaz, bilgi hırsızı”, Filiz Karademir’den ise “ özel evrakta sahtecilik” yapmakla eleştirdi.

Ahmet Sarsık sözkonu açıklamasında şunları söyledi :

“ Kamuoyunun dikkatine !..

Hülleci, düzenbaz, bilgi hırsızı Erol Sarıal ve  evrakta sahtecilik yapan Filiz (Necla) Karademir’e bu sayfam aracılığı ile açık çağrıda bulunuyorum.

Dürüstlüğü ilke edinmiş bir kişiyim. Beni tanıyan, her şeyden önce dürüstlüğüm ile tanır. Kişiliğini akademik başarılarıyla da geliştirmiş ve halen geliştirmekte olan bir kişiyim.

Benim bilmediğim, eşimin dostumun bilmediği, sizlerin bildiği ne varsa belgeleriyle birlikte açıklamak zorundasınız. Eğer bunu yapmaz iseniz “NAMERT”siniz

sizlerle sadece mahkemelerde hesaplaşma değil, görsel ve yazılı medyada kamuoyu önünde belgelerle açıklamalarda bulunacağım,

Yüce Atatürk’e sığınarak, CHP’nin kurumsal kimliğine sığınarak, siyasi ikbal için, birileri için ahlaksız izlenimler yaratılmak istenmesi, hele hele şahsımı hedef alması kimsenin hakkı da haddi de değildir”

Editör: TE Bilisim