Valiler Kararnamesi ile Zonguldak Valisi Ali Kaban, Malatya Valiliğine atandı. Zonguldak'ın yeni Valisi ise Bitlis Valisi Ahmet Çınar oldu. Zonguldak halkının Vali Çınar'dan beklentileri neler? Çalışmaları ne yönde olmalı? Vatandaşlar mikrofonumuza düşüncelerini aktardı.

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle, Karadeniz Ereğli'de 11-15 Temmuz tarihleri arasında '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü' etkinleri düzenlenecek. 

Karadeniz Ereğli'de 5 yaşındaki çocuğun yüzünde ve bacaklarında oluşan morluklar nedeniyle şiddet gördüğü gerekçesiyle anne ve babası gözaltına alındı. 

Zonguldak Rüzgarlı Sokakta meydana gelen yangın korkuttu. Yangın sonrası çatı katı kullanılamaz hale gelirken, Zonguldak Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

 Zonguldak Kozlu sahil yolunda kaza meydana geldi. 1 kişinin yaralandığı kazada araçlardan biri hurdaya döndü.

Zonguldak'ta bir kişi fındık bahçesini ilaçlarken zehirlendi. Tedavi altına altınan 35 yaşındaki adamın sağlık durumu iyi…

Elmas TV Zonguldak'ın rezil durumdaki yollarının durumunu kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. En kötü olduğu yerlerden biri Çaydamar yolu. Yollar adeta Mars yüzeyi gibi. Zonguldak Belediyesi'nin milyonlarca lira harcayarak para kazandırdığı müteahhitlerin özensiz çalışması nedeniyle kısa sürede bozulan yollar yeniden yapılmayı bekliyor.

Alaplı'da bir kişiye, daha önce hiç gitmediği İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden kaçak geçiş yaptığı iddiasıyla 660 TL para cezası geldi. Karar tutanağı gönderilince şaşkına dönen vatandaş, iptal edilmezse dava açacağını söyledi. 

Akçakoca Belediyesi çalışmaları sonucunda Mavi Bayrak almayı hak eden Çuhallı Plajına bayrak çekildi. 

Editör: TE Bilisim