Zonguldak Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale gelen sünnet şöleni bu sene de belediye nikah salonunda gerçekleştirildi. İhtiyacı olan ailelerin çocuklarına, sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplu sünnet etkinliği düzenleyen Zonguldak Belediyesi'nin bu seneki programına Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in yanı sıra CHP Zonguldak ilçe başkanı Ebru Uzun, Belediye başkan yardımcısı Erol Yılmaz da katıldı.

Akdemir bir konuşma yaparak şunları söyledi; "Bir anne babanın en güzel görevlerinden bir tanesi de erkek çocuğunun önce sünnetini ardından damatlığını görmektir. Bizlerde sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde sizlere destek olmaya çalıştık. Her yıl görevde olduğum süre içerisinde bu Töreni yürütmeye çalışacağız. Başekim başta olmak üzere çocuklarımıza sünnet eden değerli doktorlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki yaşamlarında okula başlayacaklar hepsine başarılar diliyorum inşallah Allah sağlık verirse bizlere çocuklarımızın damatlıklarınıda görmek nasip eder. Hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplam 70'e yakın sünnet ettirilen çocuklara Zonguldak belediye başkanı Muharrem Akdemir tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Elmas TV mikrofonlarına konuşan aileler şunları söyledi; "Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir günde burada olmaktan çok mutluyuz. Sünnetlerini gördük inşallah damat olduklarını da görürüz" ifadelerini kullandı.

Sünnet töreninin ardından çocuklara kapuz plajında müzikli eğlence programı düzenlenerek program son buldu.

Editör: TE Bilisim