“KADINLAR OLARAK BİRLİKTELİĞİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ”
Kadın Kolları olarak 8 ilçemizde örgütlü gücümüzle  Zonguldak’ımızda 67 bin hane gezerek, Aile Destekleri Sigortası'nı anlatacağız. 1 Ekim itibariyle başladığımız çalışmada, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Vatandaşlarımıza yoksulluğun bir kader olmadığını anlatacağız. İlk seçimlerden sonra dostlarımızla birlikte iktidara geldiğimizde hayata geçireceğimiz Aile Destekleri Sigortası aracılığıyla yoksulluğu nasıl bitireceğimizi anlatacağız.
Kadın kolları olarak hedefimiz Zonguldak'ta bulunan 201.775 hanenin 67 bin ‘inin kapısını çalmak.
Karşımıza çıkan vatandaşa "nasılsın" diyeceğiz, eleştirilerini alacağız, yardımcı olacağımız bir konu varsa yardımcı olmaya çalışacağız. AKP sorunlarınızı çözemiyor ancak Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yok. Bize sıkıntılarınızı anlatın, iktidara geliyoruz, iktidara geldiğimizde sorunlarınız önceliğimiz olacak ve sorularınızı çözeceğiz mesajını vereceğiz.
Yaptığımız ziyaretlerde ilimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin, köylerimizin sorunları dinlenecek ve bu sorunlara ilişkin çözüm projeleri dile getirilecek. Yaptığımız ziyaretlerin ardından gözlemlerimize ve ziyaretlerimize ilişkin bir rapor hazırlayarak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na sunacağız.
Kadınlar olarak birlikteliğimizi büyüterek, çalışmalarımıza, örgütümüze, güç ve destek vererek; inanıyorum ki Zonguldak’ımzda ilk seçimlerde çok daha başarılı süreçleri birlikte yaşayacağız.
Kadınlar getirdi denen bu iktidarı, yine kadınların mücadelesi değiştirecek. O Yarın ki güzel şeyleri, kadınların inancıyla, gücüyle, enerjisiyle, azmiyle, kararlılığıyla kazanacağız.
Cesaret biziz. Azim biziz. Emek biziz. Mücadele biziz.
Biz kadınlarız. Biz kazanacağız.   
Geliyor gelmekte olan.

Editör: TE Bilisim