Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ve  DEVA Partisi Genel Merkez Uyuşmaslık Çözüm Kurulu Üyesi ve  Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av.Furkan Arık, partisinin Zonguldak il ve merkez ilçe yöneticileri ile birlikte  Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyarette bulundu. 


Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti başkanı Derya Akbıyık yaptığı konuşmada, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ve beraberlik konuklara hoşgeldiniz diyerek fiyatına duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YEREL BASIN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 

Yerel basına çok büyük önem verdiğini ifade eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın,, "Parti  programınız özgürlüklerle başlıyor orada basın özgürlüğü çok önemlidir.” İfadesine yer verdi. 

MUHALEFETTE KALMAK İÇİN KURULMADIK

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, "Bugün sabah sosyal politikalarda ki eylem planımız yayınlandı Bu yayınladığımız üçüncü eylem planı bu aslında parti olarak ne yapmak istediğimizin çok iyi bir göstergesi çünkü biz sadece muhalefet olmak için kurulmuş parti değiliz.” dedi. 

ZONGULDAK YILDIZ BİR ŞEHRİMİZDİR..

Partisinin Zonguldak’taki politikası hakkında konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, "Zonguldak Türkiye'nin. Hükümet tüm yatırımlarını İstanbul'a göre yapıyor. İstanbul nüfusu 15 milyon ama 65 milyon nüfus daha var. Türkiye'de birçok Yıldız şehrimiz var bunlardan birisi Zonguldak tır. Hükümet sadece İstanbul'u değil tüm Anadolu düşünerek yatırım"şeklinde konuştu.

ÜLKE EKONOMİSİ TEPETAKLAK

Ülkenin ekonomisinin iyi gitmediğini, vatandaş mali kriz içinde olduğunu ifade eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, "hükümeti pandemi iyi yönetemedi aşılama geç başladı tüm dünya ülkelerinde pandemi sürecinde vatandaşlarına hibe kredi verirken geri ödemesiz, birisi tam tersini uyguladık. Kandemir sürecinin en başında vaka sayıları bilerek düşük gösterildi ve güven teyze edilrnedi"ifadesini kullandı.


SEÇİMLERE DÜNDEN DAHA DA HAZIRIZ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Parti olarak seçimlere Her geçen gün daha da hazır olduklarını ifade etti.
Kurulduktan çok kısa bir süre içerisinde teşkilatlanmaları tamamlayarak seçime katılmaya hak kazandıklarını hatırlatan 
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, ayrıca pandemi dönemde telefonla yapılan anketlerin de çok inandırıcı olmadığını.” ifade etti. 


SEÇİM BARAJI DAHA DA DÜŞÜNÜLMELİDİR 

Seçim barajı ile ilgili soruyu cevaplayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, "seçim barajı yüzde 7'ye düşürüldü ama yetersiz daha da sürmesi gerekiyor temsilde Adalet sağlanmalıdır. dedi. 

TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI DÜŞÜK GÖSTERİYOR 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Türkiye istatistik kurumunun enflasyon rakamlarını düşüş gösterdiğini sokakta çarşıda enflasyonun çok daha yüksek olduğunu ifade etti. 

22 EYLÜLDE ALİ BABACAN ZONGULDAK GELİYOR

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş'te Genel Başkan Ali Babacan'ın 22 Eylül'de Zonguldak'ı ziyaret edeceğini ve madene ineceğini söyledi. 

Editör: TE Bilisim