Kızılay Şube Başkanı Serap Elibol yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Bildiğiniz üzere 14 Şubat tarihinde kayyumdan yönetimi devraldık. Kayyumdan yönetimi devraldıktan sonra rutin çalışmalarımıza başladık. Kan bağışı kampanyalarımıza devam ediyoruz. Sayın Valimiz'den başlamak üzerine Nezaket ziyaretlerine devam ediyoruz ve devam edeceğiz aynı zamanda nezaket ziyaretlerinide kabul ediyoruz şu anda mevcut ziyaretçilerimiz Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Teşkilatına buradan kendilerine çok teşekkür ediyoruz.
Önümüzde bir kongre süreci var ve kongre sürecini tamamladıktan sonra inşallah sizlerle tekrar bir araya geleceğiz. Kongreye şu andaki mevcut liste ile gideceğiz. Kongremizin ilk birleşimini 19 Mart'ta planlıyoruz. Çoğunluk sağlanamazsa bir sonraki hafta tekrar ikinci birleşim gerçekleştirilecek. İnşallah birincisinde çoğunluğu sağlayacağız.” şeklinde konuştu. 


Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ebru uzun, "Bizim ziyaret sebebimiz öncelikle yaşanan görev değişikliği açıkçası herkes gibi bir de çok mutlu etti. Serap başkanın nezdinde atanan yeni yönetime sonsuz başarılar diliyorum. Bizim gibi Kızılay bundan önceki süreçlerde iktidar partisinin adeta yardım derneğine. Çok taraflı bir yapı vardı Ve bu yapının değişmesi bizi mutlu etti. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayan amacı nasıl bir kurum olarak Kızılay'ın eski güzel günlerine döneceğinden ve burada oy çalışmalarının yapılacağından hiç kuşkum yok yeni yönetime başarılar diliyoruz ve kendilerini kutluyorum İnşallah önümüzdeki kongre süreci de kendileri için de hayırlı olur.” ifadesine yer verdi. 


(Haber: Ekrem AÇIKGÖZ)

Editör: TE Bilisim