AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Filyos'a yapılmak istenen yeni bir proje olduğunu ancak Zonguldak havaalanının projede problem yarattığını bu nedenle hayata geçirilemediğini ifade etti.

Kurban Bayramı'nın 2. Günü AK Parti teşkilatı, parti binasında bir araya geldi. Burada söz alan Milletvekili Hüseyin Özbakır, bir arkadaşının Zonguldak'ta yeni bir proje hayata geçirmek istediğini ancak Zonguldak Havaalanının söz konusu projede geçen ‘baca'ya engel olduğunu söyledi.

İşte Özbakır'ın detaylarını sır gibi sakladığı bacalı projeyle ilgili açıklaması; "Filyos Projesi çok önemli aşamaya geldi. Ortalama 2 yıl içerisinde inşallah tamamlanacak. Bir arkadaşım var 150 milyon dolarlık yatırım yapmak istiyor. Havaalanı bunu engelliyor. Çünkü yapacağı yatırımın bacası var. Bacası havaalanına denk geliyor. Bu yatırımda buraya gelirsek Zonguldak için çok iyi olacak. Baca meselesini aşmamız gerekecek. İnşallah açarız. Ben güzel bayram günü bizlerle birlikte burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Nice bayramlarda inşallah bir arada olmak dileğiyle"

Editör: TE Bilisim