Kozlu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Celal Murat Birinci, Kozlu ilçe merkezinde silahlı saldırıya uğramasının üzerinden tam üç gün geçerken saldırgan hala yakalanmadı?

Kozlu gibi küçük bir ilçede saldırgan bu işi nasıl yapar? Nereye kaçar? Ve nasıl yakalanmaz?

Gerçekten merak edilen konular arasında milletin kafasını karıştırmaya devam ediyor.

Teyit edilmeyen bilgiler kulağımıza geliyor ama bunları kesinleşmeden sizinle paylaşamıyorum.

Ama konuyla ilgili sokakta konuştuğumuz kişilerden, “Merak etmeyin, bu işin üzerini de kapatırlar” dedikodularını sesli bir şekilde duyar olduk.

Süre ne kadar uzarsa bu dedikoduların sesi de o kadar artacağa benziyor.

Düşünebiliyor musunuz?

Sokakta ki insan artık adalete güvenirliliğini kaybetmeye başlamış.

Bu durum hakkında gerçekten düşünülmesi gerekiyor.

Ama ben bu düşüncelerin aksine adalete güveniyorum.

Çünkü gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir alışkanlığı olduğunu biliyorum.

Hiç bir şey saklı kalmaz.

Gerçekler suyun içindeki yağ gibi bazen kendiliğinden ortaya çıkar.

Konu ile ilgili yapmış olduğumuz haberler ile sizleri an ve an bilgilendirmeye çalışırken, konu ile ilgili emniyet kanadından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ateşli silah ile yaralanan Murat Birinci ile yaptığım özel röportajda, kendisinin Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından vurdurulduğunu iddia etmişti.

Bugün bu iddia doğrultusunda Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a bu iddiaları sordum.

Kendisi de; “Ben konu ile ilgili şahsıma iftira atıldığına dair kendisinden şikâyette bulundum. Konu ile ilgili hiçbir bilgim ve alakam yoktur. Ben Murat Birinci’nin ailesini tanırım ve severim. İki tane çocuğu var. Ben nasıl böyle bir şey yaptırabilirim. Böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmez. Faili meçhul şu anda henüz yakalanmamıştır. Adli süreç devam etmektedir. Saldırgan yakalandıktan sonra ben bir basın açıklaması düzenleyeceğim” diyerek bu işle hiçbir alakasının olmadığını belirtti.

Şimdi ortada bir iddia var, birde ben böyle bir şey yapmadım diyen bir belediye başkanı var.

Asıl sorun ise bu işi gerçekten yapan şahısın henüz yakalanmamış olması.

Bu iddiaların ve savunmaların asıl yüzünü zanlı yakalandığında anlayabileceğiz.

Peki faili mechul nerede?

Kaçırıldı mı? Saklanıyor mu? Yoksa şimdiden izini kaybettirdi mi?

“TAKLİT HABERLER GERÇEK HABERLERİN ASLINI YAŞATIR”

Murat Birinci vurulduğu dakikadan bu yana bu olaya ayrı bir ilgi gösteriyor, bütün gelişmeleri Anka Haber Ajansı ve Elmas Televizyonu aracılığıyla sizlerle paylaşıyorum. Birinci ağızlardan aldığımız görüşleri noktasına virgülüne kamuoyu adına yazıyor, araştırıyorum.

Biz olayı böyle takip ederken meslektaşımda beni takip ediyor

Bizi değil kardeşim olayı takip edin.

Unutmayın, taklitler aslını yaşatır!

Ya da boş ver ben golü atayım, sen atılan golü ofsayda nasıl düşürürüm diye uğraş.

He bu arada hakem golü verdi.

Orta sahada maçın başlaması için seni bekliyorum.

Maç şimdiden skora gidiyor.

3-0

CHP VE ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi benim gördüğüm kadarıyla Zonguldak’ta kan kaybediyor. İl Başkanı Murat Pulat var mı? Yok mu? Bilemiyorum. Şöyle de diyebiliriz. Ha var ha yok. Bir şey fark etmiyor. Çünkü konuşması gereken birçok konuda susuyor. Basına uzak! Sorunlara uzak. Zonguldak’tan kopuk bir havası var. Kendisi çok iyi bir insan olabilir ama başkanlık ayrı bir olay. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez’in bu durumdan haberdar mı? Bilmiyorum ama dün Z Haber Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Faik Öztrak’ın resmen yolunu kesti ve Murat Pulat’ı adeta şikâyet etti.

Belki de birçok partilin yapmak istediğini yaptı. Genel Merkez ne kadar dikkate alır, ne kadar almaz onların bileceği iş ama Murat Pulat’a birilerinin söylemesi lazım.

“Çok iyi bir insansın ama iyi bir başkan değilsin ağabey” diye.

Bugün ana muhalefet partisi Zonguldak’ta İYİ Parti gözüküyorsa CHP’lilerin oturup kendisini bir kez daha sorgulaması gerekiyor.

ANKA HABER AJANSI VE ZONGULDAK

Cevdet Akgün ağabeyim ile yeni bir göreve talip olduk. Anka Haber Ajansı’nın Zonguldak temsilcileri olarak göreve başladık. Anka Haber Ajansı’nın Ankara’da ki yöneticileri ile de gerçekten güzel bir iletişim yakaladığımı düşünüyorum. Kendilerinden her gün bir şey daha öğreniyorum. Yaptığımız haberlerle Zonguldak’ın ulusalda daha çok duyurulmasını sağlamaya çalışacağız. Bana destek olan, “sen bu işinde üstesinden gelirsin” diyenlere, destek veren herkese teşekkür ederim.

İnşallah yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olur...