Zonguldak Havaalanından yurt içi seferleri başlatamayan Zonguldak Milletvekilleri ve bürokratlar bu haberi iyi okusun. Zonguldak elindeki imkanlara sahip çıkamazken Karabük  havaalanı projesini jet hızıyla gerçekleştiriyor…

İŞTE O HABER

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük'e yapılması planlanan havaalanı ile ilgili Eğitim ve Araştırma Maksatlı Üniversite Tesisi (Hava Alanı) yapılması maksadıyla orman alanının üniversite adına 24 ay bedelsiz ön izni Orman Bakanı tarafından onaylandığını açıkladı. 
Şahin, Karabük'e yapılması planlanan havaalanı ile ilgili çıkan ve içeriğinde bazı gerçeklerle uzak olan havaalanının sanki yapılmayacağı yönünde önyargılar oluşturduğunu gözlemlediklerini kaydetti.
Milletvekili Mehmet Ali Şahin, yaptığı yazılı açıklamasında, "Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, Karabük'ün merkeze bağlı Aşağı Kızılcaören köyü sınırları içinde bulunan 769 bin 401,34 metrekarelik ormanlık alanın, Eğitim ve Araştırma Maksatlı Üniversite Tesisi (Hava Alanı) yapılması maksadıyla Üniversite adına 24 ay bedelsiz ön izni, 30.05.2017 tarihinde Bakanımızca onaylanmıştır.
Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'na ve Orman Genel Müdürü İsmail Üzülmez'e gösterdikleri ilgi ve destek için tüm Karabüklü hemşerilerimiz adına teşekkür ederiz.
Havaalanı yapımı ile ilgili süreç planlandığı gibi aksamadan devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim