Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, parti binasında kent kamuoyu ile ilgili konularda basın açıklaması yaptı.İlk olarak Öğretmenler Günü'nü kutlayan Demirköse, suya yapılan zam ile ilgili konuştu. 

"CHP'Yİ YAPICI OLMAYA DAVET EDİYORUM"

İl Başkanı Demirköse; "Zonguldak Belediyesinin su konusunda yaptığı açıklamaya karşılık biz de bir açıklama yaptık. Bu konu bazı kesimlerde yanlış anlaşılmalara sebep oldu. Biz dedikki; suya yapılan zam yüzde 11'dir, bu da mecburiyetten yapılan bir zamdır. Cumhuriyet Halk Partisini yapıcı olmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu. 

"KİRA VE KREDİ OLANAĞI SAĞLANMALI"

Salgın sürecinde esnafın maddi yönden kötü etkilendiğini ifade eden Demirköse; "Koronavirüs sürecinde çok sayıda esnafımız dükkanlarını kapattı. Esnafa gıda, kira, 1 yıl ödemesi 0 faiz ile kredi olanağı sağlamalı." dedi.

Zonguldak Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın Belediye Meclisi'nde konuşmasında; "Ereğli İl olsun ya da Düzce'nin ilçesi olsun" sözlerine cevap veren Demirköse; " 'Ereğli İl Olsun' sözüne karşıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Zonguldak için söylediği sözün arkasında durmalıyız. Yapıcı olmalıyız." ifadesine yer verdi.
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim