Tüm Türkiye’ deki resmi ve özel ortaokullar ile İmam Hatip Ortaokullarının 6. ve 7. sınıf öğrencileri ile tüm resmi ve özel liseler ile İmam Hatip Liselerinin Hazırlık. 9 ve 10. sınıf öğrencilerini kapsayan yarışmayla ilgili açıklamada bulunan Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Adem İnam; “Ensar Vakfı Genel Merkezimiz tarafından her yıl internet ortamında Online (Çevrimiçi) olarak yapılan, Peygamber Efendimiz’i (S.A.V.) tanımak ve tanıtmak amacıyla bir yarışma düzenliyoruz. Sana Emanet Yarışması Ensar Vakfı tarafından Türkiye'nin 81 ilinde planlanan ve düzenlenen bir yarışmadır.” ifadelerini kullandı.İnam; “Yarışma ile ilgili bilgilerin sanaemanet.org web sayfasında mevcut olduğunu belirterek, yarışmada dereceye giren öğrencilerden birinci olana 10 Bin TL, ikinci olana 7 Bin 500 TL, Üçüncü olana 5 Bin TL, Dördüncü ve Onuncu  arası olan öğrencilere 3 Bin TL, On birinci ve Yirminci  arası olan öğrencilere 1 Bin 500 TL, Yirmi birinci ve Ellinci arası olan öğrencilere 1 Bin TL, Elli birinci ve yüzüncü  arasındaki öğrencilere ise 500 TL verileceğini bildirdi. Bununla birlikte yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerin öğretmenlerine ve  okul müdürlerine de para ödülü verilecek.
Birinci öğrencinin öğretmen ve müdürüne 5 Bin TL, ikinci öğrencinin öğretmen ve müdürüne 3 Bin TL, üçüncü öğrencinin öğretmen ve müdürüne ise 1 Bin 500 TL verileceği öğrenildi.
Yarışma başvuru tarihleri ise 31 Ekim ile 30 Kasım arası olarak belirlendi. Tüm öğrencilerimizi yarışmamıza davet ediyoruz çünkü bu miras "Sana Emanet" diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilisim