CHP Parti Meclisi Eski üyesi Buket Müftüoğlu, Karadeniz Ereğli İlçesinde, eski Devlet Hastanesi binaları alanına kurulması planlanan Üniversite Kampüsü'ne ilişkin kamuoyuna yansıyan haberlerin ardından açıklama yaptı.

Haberlere üzüldüğüne vurgu yapan Müftüoğlu, sahibi olduğu Promar Şirketindeki ekibin merhum Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker'in ricası üzerine avam proje hazırladıklarını hatırlattı.

Buket Müftüoğlu, "Rahmetli Yaşar Tetiker'in ricası ile bütün PROMAR Ekibi aylarca çalışıp bu projeyi ortaya çıkarmıştık. Hiç bir bedel almadık . Yaşar Abinin bir ricası yetmişti, çünkü biliyorduk ki o proje kabul edilse hakkımızı öder, ödetirdi. Memleketime çocukluk anılarıma bir hatıra iz bırakmak heyecanı her duygunun önünde idi... Olmadı, bahsi geçen bütçeden ayrılan bedelin yarı bütçesine sahip projemiz istenmedi... Yine üzüldük... Bugün duyduklarım ile bir kat daha üzüldüm... Umarım hepsi dedikodudan ibarettir, hiç biri doğru değildir. Umutlarımız solmasın.'' İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim