GÖKÇEBEY’DE OKULLARIN ONARILMASINA 17 BİN LİRA ÖDENEK AKTARILDI

Gökçebey İlçesindeki okulların onarımlarında kullanılmak üzere 17.000 bin TL ödeneğin, Gökçebey İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı hesaplarına aktarılması oy birliği ile kabul edildi.


DEVREK'TE TRAFO ALANI İÇİN UYGULAMA İMAR PLANI YAPILACAK

Devrek İlçesi, Gümüşpınar Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 63 parsel numarası ile kayıtlı taşınmaz üzerinde “Trafo Alanı” amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yapılması hususu ilgili komisyona oybirliği ile havale edildi.


ÇAYCUMA KÖYLERİNDE BAĞLANTI YOLU YAPILACAK

Çaycuma İlçesine bağlı Güzelyurt Köyü Akçaköy mahallesi ile Merkez İlçe Keller Köyü Çavuşlar mahallesi arasında bağlantı yolu bulunmadığından, bahsi geçen alana bağlantı yolu yapılabilmesi ve gerekli izin irtifak işlemlerinin başlatılabilmesi ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Köylere Yönelik Hizmetler, Plan ve Bütçe, Çevre ve Sağlık, Tarım ve Orman ile İçişleri Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 32 – 29 – 29 – 25 – 18 – 12 sayılı raporlarının görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Okulların onarılması için 155 bin lira aktarıldı

Meclisde valilik tarafından verilen önerdi ile birlikte merkez ve ilçelerdeki milli eğitime bağlı okulların onarımı için toplamda 155 bin lira ödenek aktarılmadı oy birliği ile kabul edildi.

Editör: TE Bilisim