Memur-Sen Çaycuma Temsilcisi Kenan Tunç, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek'in talimatıyla Fen Lisesi Müdürlüğü görevinden alınarak Filyos'ta başka bir okula atanmasına tepki gösterdi. Elmas TV'nin haberi üzerine sessiz kalmayanTunç'un tepkisi kamuoyundan destek buldu. Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ile Eğitim Bir Sen Başkanı Sadettin Dede'nin ne diyeceği merak ediliyor. Tunç açıklamasında şunları söyledi; "Çaycuma'mızın sevilen sayılan eğitimcilerinden Çaycuma Fen Lisesi Müdürü sayın Recep Islak hocamıza verilen ceza her şeyden önce bizleri ve Çaycuma kamuoyunu derinden yaralamış ve üzmüştür.

Gayretli ve başarılı çalışmalarını her zaman taktir ettiğimiz değerli müdürümüzle, yaşadığı bu olumsuz süreçte her zaman destek anlamında beraber olduk. Buna en büyük şahit kendisidir. Biz tam da her şey düzeldi derken maalesef kendisine verilen bu ceza bizi de en az sayın hocamız kadar üzmüştür.

Sayın hocamızın bir an evvel idare mahkeme kararı ile yine aynı görevine dönmesi en büyük arzumuzdur. Bu konuda her zaman kendisinin yanında olduğumuzu belirtir değerli hocamıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.İnşaallah hukuk tecelli edecek ve sayın müdürümüz geri dönecektir. En büyük arzumuz budur."

Editör: TE Bilisim