Zonguldak il Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, eğitim öğretimi sorunsuz şekilde başladıklarını ifade etti.

15 günlük yarıyıl tatilinin sona erdiğini ve öğrencinin bugün ders başı yaptığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, öğretmen eksikliğinde bulunmadığını ifade ederek şu sözlere yer verdi; “Bugün hepimiz çok heyecanlıyız ve çok da mutluyuz. Sevgili Öğrencilerimize tekrar kavuştuk. Zonguldak‘ta yaklaşık 7 bin öğretmen ve 100 bin öğrencimiz ile bugün ders başı yapıldı. 15 gün arada biz hiç durmadık zaten, öğrencilerimizi çok özledik ve öğrencilemiz için en iyi şekilde eğitim öğretime okullarımızı hazırlamak adına çalışma yaptık. Okullarımızın fiziki yapılarını güzelleştirdik, eksikliklerini tamamlama yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Ve bugün itibariyle okullarımıza geri dönen sevgili yavrularımızda gençlerimizde okullarını çok özlemişler, öğretmenlerimizde tabiki. Eğitime bugün itibari ile sorunsuz şekilde başladık.
Tabii ki okullarımızda Pandemi önlemlerini aldık. Maske mesafe ve hijyen konusunda çok dikkatliyiz. Aşılama oranımız da çok yüksek. Aynı şekilde lise çağında gençlerimiz de. bizim milli eğitim müdürlüğü olarak başlattığımız kampanya da çok etkili oldu ki bunda il sağlık müdürlüğümüzle ortaklaşa bir kampanya yürümüştük biliyorsunuz bu çerçevede ulaşılabilir olmak adına okullarımızda aşı otobüs servisi getirdik ve gençlerimizin aşılanması konusunda onlara teşvik ve rol model olma adına hem de öğretmenlerimizle birlikte aşılarımızı tamamladık.
Şu anda bizim isteğimiz mutlu ve sağlıklı bir nesil için geleceğimiz olan çocuklarımızın hak ettiği ortamları yıl sonuna kadar ikinci dönemi huzurla önce mutluluk ve sağlıkla tamamlayabilmektir.

Okullarımızda öğretmen eksiği yoktur. Tüm branşlarda ki eksik öğretmenlerimiz tamamlandı. Ara tatilde çok sevgili yol arkadaşlarımızdan öğretmenlerimiz de dinlenme imkanı buldular. Ve bugün itibaren taze enerjileri ile Özlem giderek görevlerini bugün itibarlı başladılar.
Tabii ki tüm okullarimızı geziyoruz bu hafta boyunca öğrencilerimizi bir araya geleceğiz, öğrencilerimize kavuşmamızın heyecanlı yaşayacağız.” ifadesine yer verdi. 

Editör: TE Bilisim