Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Çocuk Üniversitesi 2017 Yaz Okulu Programının kayıtları başladı.
19-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan programda çocuklar, ilgi alanlarına uygun modüller aracılığı ile üniversiteyi ve akademik eğitimi yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Çocuk Üniversitesi kayıtları semcocuk.beun.edu.tr adresinde yer alan ön kayıt formu aracılığı ile gerçekleştiriliyor.
Çocuk Üniversitesi bu yıl Yaz Dönemi Programının sabahki modülleri "Atomun Merkezine Seyahat, Bilgisayar Programlıyorum, Kimya Dedektifleri, Moleküler Biyoloji Ve Genetik, Robot Yapıyorum; öğle sonrası modülleri ise Anadolu Hepimizin (arkeoloji), Grafik Tasarım, Sanat Atölyesi (heykel), Sporla Yaşıyorum, Sunucu Oluyorum" seçeneklerinden oluşuyor. Minik üniversiteliler sabah ve öğle sonrası modüllerinden birer tane seçebiliyorlar. Farabi Kampüsünde gerçekleşecek olan Programda minik öğrencilere üniversitenin çeşitli disiplinlerinde öğrenim gören görevliler eşlik edecek.

Editör: TE Bilisim