Toplantıya; Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji Yerel Ortaklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, Bahçeşehir Koleji Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Kurucu Temsilci Esin Yazıcı, Kampüs Müdürü İrem Papila ile Müdür Arda Elbir ile kurucu ortaklar katıldı.
ÖZLEM DAĞ:  “NİÇİN ZONGULDAK’TAYIZ”
Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Bu kadar kalabalık basını görmek çok mutluyuz. Yerel basının ne kadar kuvvetli olduğunu görüyoruz. Çok değerli insanlarla karşılaşıyoruz. Sizlere Bahçeşehir kolejinin bulunduğu her şehirde hizmeti ve işleri anlatmak için buradayız. Zonguldak’ta Bahçeşehir’i var etmek için çok emek sarf ettiler. 2022-2023 sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar. Bahçeşehir kolejinin en güçlü ekipleri burada oluşuyor. Niçin Zonguldak’tayız? Emeğin başkentinde olmayı çok istedik. Neden? Tüm dünyaca zorlu bir dönemden geçtik. Bahçeşehir kolejinde ikinci bir dili öğretirsek ana dili seviyesine getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
SAVAŞ BOYAR: “DÜNYA İLE YARIŞIYORUZ”
Bahçeşehir Koleji Yerel Ortaklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar,  "Zonguldak Bahçeşehir kolejinin tanıtımı için buradayız. Değerli katılımcıla,r 65 ilde 151 tane kampüsüz. Zonguldak kampüsümüz Karadeniz’de 15’inci kampüsümüz. Türkiye genelinde 100 bine yakın öğrencimizle kaliteli eğitimi taşıyoruz. Bizler dünyaya çalışan dünya ile yarışan insanlarız. Kampüsümüzün ülkemize Zonguldak’a hayırlı olmasını diliyoruz" dedi..
PROF  Dr. ERASLAN: “KELEBEĞİN RÜYASI’NIN OLDUĞU KENT
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, “Karabük Zonguldak nüfusuna bağlıyken ben Zonguldak’ta doğdum. Burası emeğin alınterinin memleketi. Sayın genel müdürümüz 150 okul yaptılar. Bende Ayrıca Bahçeşehir velisiyim. Zonguldak’ta net göreceksiniz. Süreç içerisinde dijital eğitim ve dijital gelişim ön planda olacak.  O yüzden kelebeğin rüyasının olduğu kentte olmak bize mutluluk verici” şeklinde konuştu.
YAZICI EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Kurucu Temsilcisi Esin Yazıcı, "Bu büyük kuruluşun kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Okulumuzun yasal olarak herşeyi hazırdır. Kayıt süreçlerimiz devam etmektedir. Anadolu ve Lise kademelerinde açacağız. Sanat, spor ve akademik anlamda birçok imkan bulunuyor. Son derece kurumsal bir kurum" dedi.

Editör: TE Bilisim