Hatırlıyor musunuz?

2006-2011 yılları arasında Show TV’de  başrollerini Kutsi Yasemin Özilhan, Leyla Göksun, Bekir Aksoy, Melike Güner ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun paylaştığı, medikal ve dram türündeki “Doktorlar” dizisi vardı.

Akşamları çekirdeğimizi alır keyifle izlerdik.

Şimdi onun başka bir versiyonu Zonguldak’ta çekilmeye başlandı.

Başrollerinde de Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Zonguldak Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Dr. Atınç Kayınova oynuyor.

Psikolojik, dram ve komedi türündeki bu dizi bana baya bir keyif veriyor.

Zonguldak halkı olarak çekirdeğimizi aldık izliyoruz.

İki doktorun bakalım daha ne kadar ileri gidebileceklerini merakla bekliyoruz.

Birbirlerine koydukları teşhislerin bakalım tedavisi var mı?

Allah’tan ikisi de doktor!

Ya terzi olsalardı ne yapardık?

Bu seferde “Stilim sensin!”, “İşte benim stilim” gibi programlar çekerlerdi!

Başrolde de Cemil İpekçi gibi yancıyı oynatırlardı.

Var ya bizim bir tane matbaada basılan, belediye başkanlarının yanında yancılık yapan.

He işte o!

Artık onu da milletvekilleri çekerde izleriz.

Her şey bir yana İşte Zonguldak’ta siyasetin geldiği son nokta.

Egosu ve kibriyle ön plana çıkan bir belediye başkanı ve son zamanlarda sinirlerine hâkim olamayan bir belediye meclis üyesi.

Böyle devam beyler, yakında Netflix’ten teklif alırsınız!

ÇOK GÜLDÜK!

Zonguldak Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Atınç Kayınova, Ömer Selim Alan için, “Çaylak bir belediye başkanı... Devleti bilmeyen, çömez, devletin içinden hiçbir şeyi bilmiyor. Ne konuşmayı biliyor, ne oturmayı biliyor, ne düzeni biliyor, ne adabı biliyor, hiçbir şeyi bilmiyor” sözleri üzerine başlayan “Doktorlar Zonguldak” dizisinin ilk bölümüne çok güldük.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın; Atınç Bey'i, özellikle son 2 aydır ne yazık ki ruhsal olarak çöküntü içinde görüyorum, yüzüne yansıyor. Hekim olarak görüntüden anlayabiliyorum. Şahsi sorunları var ya da başka beklentileri var. Ben, Atınç Bey'i daha öncesinden tanıyorum. Benim tanıdığım gibi değil. Atınç Bey'in ara sıra serzenişte bulunması doğal, malum seçimler de geliyor. Gündemde olmanın en kolay yolu, Ömer Selim Alan'ı konuşmak. O da işi öğrenmiş, akıllı adam, tıp fakültesini bitirmiş, mürekkep yalamış adam. Biliyor ki, Ömer Selim Alan'la didişince, ismi duyuluyor. Ömer Selim Alan modası var. Umarım tez vakitte ruhsal ve duygusal sıkıntıları aşar ve eski halini görmüş oluruz. Travma içinde" sözlerinden sonra psikiyatri bölümüne beraber gitmek için Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı davet eden Atınç Kayınova’nın sabahın köründe Atatürk Devlet Hastanesi önünde  CHP İl Başkanı Murat Pulat ile birlikte beklemesine baya bir güldük. Psikiyatri bölümü olan Atatürk Devlet Hastanesi ek bina yerine, Psikiyatri bölümü olmayan yeni yapılan hastanenin önünde beklemelerine daha çok güldük.

Ne diyelim…

Allah her iki doktorumuzun da akıl sağlığını korusun.

Yoksa hasta bunların elinde kalır!