Kdz. Ereğli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce fındıkta verim ve kaliteyi artırmaya yönelik eğitim çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Müdürlük tarafından yapılan yazılı açıklamada yeni tarım sezonunda bölgenin önemli tarım ürünlerinin başında gelen fındıkta verim ve kalitenin artırılması için üreticilere uygulamalı ve teorik eğitimlerin devam ettiği bildirildi. 
Özellikle fındık üretim alanlarının yoğun olduğu köylerden başlanarak konu uzmanı ziraat mühendislerince fındıkta profesyonel bahçe yönetimi, budama , gübreleme ,hasat ,hastalık ve zararlılarla mücadele konuları başta olmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen destek, hibe ve projeler anlatıldı.

Arıtma tesisinin borcu AK Partilileri birbirine düşürdü Arıtma tesisinin borcu AK Partilileri birbirine düşürdü

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Osman Günaydın ise tarım sezonunun bol ve bereketli olmasını temenni ederek sözlerini şöyle sürdürdü:  “Önceki yıllarda olduğu gibi  bu tarım sezonunda da üreticilerimizin ve ülkemizin en  önemli tarımsal değerlerinden olan fındığın verim ve kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaları devam ettiriyoruz. Üreticilerimize 7/24  bilimsel ve gelişmiş üretim teknikleriyle fındıkta  birim alandaki verimin miktar ve kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak eğitimlerimiz devam etmektedir. Tarım sezonunun bol ve bereketli olmasını temenni ediyorum ” dedi.

Editör: TE Bilisim