Dikkat! Meteoroloji Zonguldak için uyarı yayımladı Dikkat! Meteoroloji Zonguldak için uyarı yayımladı

ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ KİM YAPTI?
Kozlu’da bulunan Özsüt’ün çevresinde bulunan havuz belediye tarafından hafriyatla doldurulurken, çevre düzenlemesine gidildi. Hamdi Uçar’a ait olan dükkanın çevre düzenlemesinin Kozlu Belediyesi tarafında mı yoksa Hamdi Uçar tarafından mı yapıldığı merak ediliyor. Ali Bektaş yine Özsüt’ün bahçesine çocuk parkı yaptırmakla bir dönem dikkatleri üzerine çekmiş kamuoyunda eleştirilmişti.
İHALE UÇAR İÇİN İPTAL EDİLDİ!
Milli Emlak arazisi üzerinde bulunan belediye dükkanlarını 10 yıllığına ihaleye çıkaran Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Özsüt’ün bulunduğu binayı tekrardan Hamdi Uçar’a verebilmek için ihale şartnamesini bile başka kurumlara vermezken ihale iki kez iptal edilmişti. 
KAÇAK İNŞAATA BİLE GÖZ YUMDU!
Son bir aydır belediyenin imkanları ile Özsüt'ü çevreleyen ve bugünkü rayiç bedellerle 25 milyona yapılacak olan havuzu toprakla doldurup beton döken Ali Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'a ait restoranın ikinci katına kaçak kat çıkılmasına da göz yumdu. Kaçak inşaat yerel basında haber olmasına rağmen Zonguldak Valiliği ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü  yasal işlem yaparak inşaatı mühürleyemezken akıllara Ali Bektaş ve Hamdi Uçar ortak mı soruları geldi.
KIYI KANUNUNA GÖRE BETONERME YAPI YAPILAMAZ
Bilindiği gibi İmar Kanunu ve Kıyı Kanununa göre kıyı kenar çizgisi içerisinde kalan yapıların 5,5 metre yüksekliği geçmemek kaydıyla sökülüp takılabilir olması gerekiyor. Özsüt'ün ikinci katına son bir aydır kaçak yapılan eklentiler ihbar olmasına rağmen mühürlenmedi. Milletvekili Hamdi Uçar'ın Özsüt'ü genişleterek düğün salonu yapmak istediği öğrenilirken yaşanılan durum karşısında olaya tepki gösteren vatandaşlar; “Ali Bektaş’tan Hamdi Uçar’a kıyak üzerine kıyak” dedi.

Editör: TE Bilisim