Zonguldak şehir merkezi ile Zonguldak Kilimli ve Zonguldak Kozlu hattında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğun trafik sürücüleri isyan ettiriyor. 
Nüfusu 590 bin olmasına rağmen yol bağlantıları ve kavşaklarda gerekli düzenlemeler yapılmayan Zonguldak’ta en büyük sorunlardan biri de mevcut kavşak düzenlemelerinin yetersizliği oluyor.

Tarım ve Balıkçılık sektöründe üreticiye destek Tarım ve Balıkçılık sektöründe üreticiye destek

KOZLU AKILLI KAVŞAK FELÇ!
Trafik yoğunluğunun en fazla hissedildiği yerlerden biride Kozlu’da yapılan ışıklı kavşak oluyor. Hem Zonguldak yönünden hem de Kozlu Fatih Sitesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi yönünden gelen araç yoğunluğu nedeniyle oluşan kuyruk dikkat çekerken özellikle hastalar için hayati önem taşıyan ambulanslar yoğun trafikte güçlükle ilerliyor.
Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle kavşakta tıkanan trafik yoğunluğu Fatih Sitesi kavşağına kadar uzayabiliyor.
Kozlu’da yapılan kavşak ile Ereğli yönünden gelen trafiğin transit olarak Zonguldak yönüne geçişi sağlanacaktı ancak planlanan köprünün Kaymakamlık konağı ve bazı dükkanların denize bakan önünü kapatacağı gerekçesi ile projeden vazgeçilmiş ve trafik akışı ışıklı kavşak üzerinden verilmeye devam etmişti.

Editör: TE Bilisim