2019 yerel seçinden Devrek'in Çaydeğirmeni Beldesi Belediye Başkanlığı için aday adayı olan  Cengiz Kolçak sosyal medyadan yaptığı; “Şimdi o kapının önünde bekleyen it ve onun gibi olan iki y***k, sahibinizin de sizin de a* k** hem de Ramazan’a girmeden.  Aklımızda bulunsun ve bir daha gözünüz benim gözüme temas etmesin orada o gözü çıkarıp sahibinize teslim edeceğim, onun da orada gözünü çıkartacağım bundan anlayacağınızı şu olsun hepinizin a** k** . Ramazan'a kadar kralın soytarısı iki gündür baktığım yola hasret kalacak, gözlerin pişmanlığın da gebeşliğinde ama Ramazan'a seni çıkarmayacağım!” paylaşımı nedeniyle yargılandı.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile aralarında husumet bulunan Cengiz Kolçak’ın bu paylaşımı, Çaydeğirmeni Belediye Başkan yardımcısı Doğan Şişman tarafından yargıya taşındı. 
Hakim karşına çıkan Cengiz Kolçak paylaşımda Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, ve Doğan Şişman’ı kastetmediği ve paylaşımı bir süre sonra sildiğini söyleyerek; “O paylaşımda kastettiğim kişi, ticari husumet yaşadığım başka şahıslardı” dedi.
Mahkemede söz alan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş; “Şahıs ile siyasi husumetimiz var,paylaşımında yer alan ‘Gebeş’ ifadesi ile beni kastettiği ortada, Belediye Başkan yardımcısı Doğan Şişman’ın odası ise Belediyenin girişindedir,  ‘kapının önünde bekleyen it’ ifadesi ile Doğan Şişman’ı kastettiği açıkça ortada” dedi. 
Mahkeme heyeti verdiği karar ile Cengiz Kolçak’ı,kamu görevlisine hararet suçundan 1 yıl 2 ay 17 gün, tehdit suçundan da 6 ay 7 gün cezaya çarptırıldı.

Editör: TE Bilisim