Kdz.Ereğli ‘de kazaya karışan sürücü olay yerinden kaçtı. 

Olay, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana geldi. Araç sahibi yaklaşık 2 gün önce cebe aracını bırakıp işine gitti. Bulvar üzerinde iddiaya göre hızlı olduğu öğrenilen bir aracın kaldırımı aşarak araca vurduğunu ve daha sonra olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'ndaki bir cepte park halindeki 67 TH 496 plakalı otomobil sahibi Abdurrahman Y. Arkadaşının haber vermesi üzerine aracına birisinin çarptığını öğrendi. Olay yerine gelen Abdurrahman Y., otomobilinde maddi hasar meydana geldiğini gördü. Aracının çevresinde inceleme yaptıktan sonra polis ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri bölgede inceleme yaptı. İnceleme sırasında olay yerine gelen görgü tanığı Muhammet A., kazanın dün gece saatlerinde yaşandığını ifade ederek, Ereğli şehir merkezinden hızlı gelen bir aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek, kaldırıma çıktığını ve daha sonra park halindeki 67 TH 496 plakalı araca çarptığını, daha sonra aracından inmeden hızla uzaklaştığını söyledi. İddialara göre sürücünün alkollü olduğu da iddia edildi.

Polis ekipleri, rapor tutulmasının ardından mobese kayıtlarına bakılacağını araç sahibi ve yakınlarına iletti.

Maddi hasarlı kazaya karıştıktan sonra kaçan otomobilin sürücüsünü bulmak için çalışma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim