Çaycuma ilçesinde kanını donduracak iğrenç cinsel istismar olayı ile ilgili olarak F.S.'nin hem 2 yaşındaki N.Ö. bebek ile hem de ablasını cinsel istismara maruz bıraktığı olayı ilçede konu olmuş ve yankılanmıştı. 

7 aylık hamile eşini satırla öldürdü! 7 aylık hamile eşini satırla öldürdü!

Olayın ardından F.S. ile anne M.Ö. tutuklanırken, olayla ilgili bağlantılı olan 3 kişi daha gözaltına alınmıştı. Tutuklu sayısınında arttığı olayla ilgili olarak konu daha da araştırılmaya başlandı. Öte yandan olayın daha da uzamasının ardından olayla bağlantısı bulunduğu öğrenilen 2 kişi ise İstanbul ilinde olduğu tespit edildi. 

Ardından Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan 2 polis memuru ile 1 bekçi şahısları almak üzere İstanbul'a hareket ettiği ifade edilirken, ekipler gözaltı sırasında olayın şüphelisi olan M.S.'nin iddiaya göre henüz bilinmeyen nedenle hayatını kaybettiği kaydedildi. Olayın ardından İstanbul'a görevlendirilen 2 polis memuru ile 1 bekçi olayla ilgili olarak gözaltına alındığı öğrenildi. 

Soruşturma kapsamında tutuklanan M.S. isimli şahsın Kocaeli’nin Derince ilçesinde polis otomobilinden kaçmaya kalkıştığı ve araçtan atlaması ile hayatını kaybettiği iddia edildi.

M.S.'nun ağabeyi ise cenazeyi yıkadıkları esnada vücudunun her yerinde kırık ve morluklar olduğunu iddia ederek “Kardeşim araçtan düşmemiş, resmen döve döve öldürmüşler. Biz şikayetçi olduk. Bu resmen cinayet” dedi.

SONDAKİKA: TUTUKLANDILAR!

M.S.'nin hayatını kaybetmesi ile başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilgisi olduğu düşünülen 2 polis memuru ve 1 bekçi tutuklandı.

Editör: TE Bilisim