Olay, Gökçebey ilçesine bağlı İsmet Paşa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, baba R.Y. (47)  ile anne M.Y'nin (50) aralarında yaklaşık 3 yıl boyunca yasak ilişki yaşadıklarını öğrenen oğul R.Y. duruma karşı çıktı.

Bir anda karşılaştılar

Baba R.Y, gizlice görüştüğü yasak aşkı M.Y. ile Ankara'dan düğünden dönerken Sinema Caddesi'nde eşi H.Y. ve oğlu E.Y. ile karşılaştı. Bir anda neye uğradıklarını şaşıran R.Y. ile M.Y. panikle olay yerinden kaçarak, Gökçebey İlçe Karakoluna sığındı. Karakolda R.Y.'nin eşi H.Y, yasak ilişki yaşadığı M.Y’ye saldırdı.

Kahvehane önünde saldırdı

Polis ekiplerinin sakinleştirdiği iki kadının daha sonra ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Olayın ardından M.Y.'nin oğlu S.Y, gündüz saatlerinde E.Y’ye tekme tokat saldırarak darp etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak yere yığılan E.Y, haber verilemesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gökçebey Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Serbest kaldı

Hastanede tedavisi yapılan E.Y, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Karakolda S.Y'den  şikayetçi ve davacı olduğunu ileri süren E.Y, S.Y'nin kendisini darp ettiği halde serbest bırakıldığını belirterek adalet istediğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim