Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde uygulama ve denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda 31 Mayıs ve 01 Haziran 2023 tarihlerinde yapılan uygulama ve denetimlerde üzerlerinde narkotik madde bulunan 3 kişi ve kıraathanede kumar oynattığı tespit edilen 1 kişi hakkında adli işlem yapıldı. Kumarhanede kumar oynadıkları tespit edilen 2 kişiye ise; idari para cezası uygulandı.

Uygulamalara ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: 
Zonguldak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince B.T. ve C.C. isimli şüpheli şahısların üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslara Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.
Asayiş Büro Amirliği ekiplerince O.Ü. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.
Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Müftü Mahallesinde faaliyet gösteren bir kıraathanede kumar oynandığı tespit edildi. İşyeri sahibi S.K. isimli şüpheli şahsa Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçundan adli işlem yapıldı. Kumar oynadıkları anlaşılan A.U. ve K.A. isimli şahıslara 8.110 TL idari para cezası uygulandı.

7 aylık hamile eşini satırla öldürdü! 7 aylık hamile eşini satırla öldürdü!

Editör: TE Bilisim